EURO TRAILER = MERE TRAILER EURO TRAILER SÆTTER ET AFGØRENDE KRAV TIL ALLE SINE PRODUKTER OG YDELSER: MERE.

Og det er i alle henseender. På hovedkontoret i Toftlund i Sønderjylland arbejder højtkvalificerede, motiverede og erfarne medarbejdere efter den højeste produktionsstandard.

Resultatet: Mere innovation, mere præcision, mere individualitet, mere stabilitet. Vores samarbejdspartnere løfter ligeledes vores mere­engagement igennem overbevisende kompetencer og pålidelighed. Dette ”mere” sikrer høj tilfredshed blandt vores kunder – siden 1998.

EURO TRAILER STÅR FOR PREMIUMPRODUKTER

EURO Trailer er ikke bare en dansk trailerproducent, men endnu vigtigere, en sønderjysk trailerproducent med historien dybt forankret i den sønderjyske muld.

EURO Trailer er blandt de markedsledende trailerproducenter i Danmark. Grundlag: Vi forener innovative teknikker med materialer af højeste kvalitet og ekstraordinære designløsninger, der vinder i praksis. Vores medarbejdere tænker som kunder og er opmærksomme på lang holdbarhed, alsidighed, førsteklasses design og høj brugervenlighed.

Med produktion i Sønderjylland garanterer vi en høj kvalitetsstandard, der løbende bliver kontrolleret.

Det er, hvad vi forstår ved ”Premium Kvalitet”.

MERVÆRDI VED FUNKTIONALITET, SIKKERHED OG KØREGLÆDE

Vi udstyrer vores trailere med traditionelt vigtige egenskaber:

Høj nyttelast og nem håndtering, stabilitet og variabilitet, design og funktion, sikkerhed og kørekomfort. Alt dette kendetegner vores omfattende trailersortiment. Vores erfaring gemmer sig i hver enkelt detalje, og vores viden viser sig i den problemfri håndtering af vores produkter.

Hvad end du har for – en trailer fra EURO vil altid være med.

Historien bag

1961

Camping Nissen

EURO Trailer har en lang historie bag sig. Det startede med brødrene Hans og Poul Nissen der sammen med deres far, Christian Nissen, grundlagde Camping Nissen i 1961.

1969

Camp-let

Den første Camp-let bliver fremstillet i 1969 og i 1972/73 blev den første Camp-let 500 "opfundet" med det Camp-let system vi kender i dag.

1990

Mustang Hestetrailer

I 1990 udvidede Camp-let deres program med Mustang hestetrailere. Hans og Poul Nissen var ikke tilfredse med køreegnskaberne med datidens hesterailere og mente de kunne gøre det bedre. Dette resulterede i Mustang hestetrailere med den kendte uovertruffen køreegnskaber.

1998

EURO Trailer

I 1998 introducerede Camp-let deres EURO Trailer koncept. Egentlig havde Hans og Poul Nissen allerede været inde i trailerproduktionen sidst i tresserne, hvor man fremstillede CN anhængeren, så man kan sige at de var nogle af de første til at producere trailere i Danmark.

2010

Firmaopdeling

I 2010 besluttede Nissen-familien bag Camp-let, at produktionen fra årsskiftet deles i to selvstændige virksomheder for henholdsvis produktion af teltvogne, EURO-trailere og Mustang hestetrailere.

Camp-let og EURO Trailere fortsatte produktionen i Arnum, mens Mustang hestetrailere flyttede i nye lokaler i Gram.

2016

Isabella overtager Camp-let

I 2016 overtager Isabella Camp-let teltvogne, og indrager dem under moderselskabet Isabella Group, der har hovedsæde i Vejle.

2017

EURO Trailer får ny ejer og ny strategi

EURO Trailer bliver solgt fra til Benjamin Chavel-Schenk,  tidligere eksportdirektør for Europas førende trailerproducent. Målet er at gøre EURO Trailer til det tredje mest solgte trailermærke i Danmark inden 2022 samt starte eksport. Det skal blandt andet ske gennem åben produktudvikling.

2018

Erhvervstrailere

Som et led i EURO Trailers nye 2022-strategi lanceres for første gang i historien erhvervstrailere. Lige fra bagtippere, trevejstippere, til autotransportere og fra 1500 kg helt op til 3500 kg. Trailerne er konstrueret specielt til den kræsne bruger, der sætter pris på robusthed og en overbevisende kvalitet.

2019

Flytning

Grundet den større efterspørgsel på danske kvalitetstrailere samt begyndelsen på store erhvervstrailere bliver produktionslokalerne i Arnum for trange og EURO Trailer flytter 10 km. sydpå til Toftlund, hvor større lokaler indvies.

blev tilføjet til kurven