Afhent din trailer 24 timer i døgnet

Hvad er "Click & Collect 24/7" helt nøjagtigt?

"Click & Collect 24/7" er et helt nyt og unikt koncept der ikke er set i Danmark før.

EURO Trailer tilbyder, at man nemt og bekvemt kan bestille online 24/7 på vores shop.

Ved udtjekning vælger man "Click & Collect 24/7". Det betyder, at efter trailerens klargøring låses den fast med en kasselås, hvis kode vil blive sendt pr. E-mail og blive stilt på en dedikeret nummeret afhentningsplads der ligeledes vil blive angivet i E-mailen.

Når man har modtaget afhentnings-mailen med den unikke kode kan man altså komme og hente sin bestilte trailer, hvornår end det passer en 24/7, man er altså ikke længere bundet til faste butikstider og kan fx vælge at hente sin trailer kl. 03:00 om natten.

Kasselåsen er en del af "Click & Collect 24/7" prisen og den må man tage med ved afhentning. Man har jo altid brug for at kunne aflåse sin trailer.

Vores kasselåse er unik udviklet så de passer på trailerens koblingshoved selv når den er koblet på bilen.

Hvad koster "Click & Collect 24/7"?

Click & Collect 24/7 koster ingenting og så får man endda en koblingslås med i prisen så man altid kan låse sin trailer af når man ikke bruger den.

Koblingslåsen er desuden specialudviklet så den også også passer på koblingshovedet når traileren er spændt efter bilen - så selv der er traileren sikret.

Hængelåsen der følger med er med en firecifret kombinaton så man skal heller ikke være nervøs for at man taber sin nøgle.

Hvordan bestiller jeg?

Man kan bestille online her på siden 24/7 nemt og bekvemt.

Ved udtjekning vælger man "Click & Collect 24/7" som leveringsmetode. Når traileren er frigivet ved en afhentnings-mail kan man altså komme og afhente sin trailer 24/7.

Kan jeg afhente min bestilte trailer indenfor åbningstiden?

Ja, man kan sagtens afhente sin trailer indenfor fabrikkens åbningstiden, men vi er udelukkende en webshop og arbejder udelukkende ud fra vores Click & Collect 24/7 koncept.

Dette betyder, at man kun kan købe og bestille sin trailer online og afhenter den efter vi har sendt afhentnings E-mailen.

Der er altså ikke mulighed for at komme fysisk og købe en trailer eller dele. Det hele afvikles online.

Hvorfor lægger shoppen automatisk en nummerplade i min kurv?

Når man lægger en trailer i kurven vil man se, at der automatisk vil blive lagt en nummerplade med i kurven. Alle trailere skal indregistreres og have deres egen unik nummerplade, derfor kan man ikke købe en trailer uden også at købe en nummerplade.

Når man tjekker ud skal man indtaste sit CPR-Nr., hvis man vil have traileren indregistreret til en selv som privatperson, eller indtaste sit CVR-Nr., hvis man vil have traileren indregistreret til sit firma.

Hvor lang tid går der før jeg kan afhente min trailer?

Når vi modtager en bestilling og vi ikke lige har traileren på lager grundet stor efterspørgsel skal vi først producere den. Alt afhængig hvor travlt vi lige har tager det 1-3 arbejdsdage at producere traileren. Det betyder så også, at man får en fabriksny trailer.

Dernæst skal traileren klargøres, dvs. traileren skal indregistreres og have nummerplade på. Dette kan gøres indenfor én time.

Når traileren er klargjort og klar til afhentning sender vi en afhentnings E-mail, hvor man finder din helt egen unikke kode til at låse din trailer op, og kan hente den hvornår det end passer en.

blev tilføjet til kurven